About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, August 9, 2012

Motif kena like?

2 3 menjak ni ada satu trend kat FB, like gambar Kaabah..

Ada keluar news feed korang?

I really not sure apa motif diorang tulis "berapa like untuk gambar Kaabah ni?"

rather than tulis "Subhanalllah, cantiknya rumah Allah ni" atau ayat-ayat manis yang lain..
ni memang saya like terus sbb memang cantik kan??

bukan 1 tapi banyak.

motif??????

Siap ada tulis lagi 'boleh ker dapat 30k like gmbr Kaabah ni'

motif??

mungkin saya ni buta ker tak paham ke, ada siapa-siapa boleh explain kat saya tak?

5 comments:

norinaomar said...

segala yang kat FB tu makin lama makin merepek pulak..lepas satu..satu..
malas nak layan

Mawar Fadzil said...

jgn layan bende bidaah mcm ni. hide from newsfeed! :)

Munnafendy said...

yezzzaaaaaaaaa......mmg tepat sasaran betul. sbb sy pun pelik gak ngn bnda like2 nih. naik menyampah pun ada...nmpk mcm nk up page masing2 je pun

cha said...

tau takpe u. mengarut btul. pastu ayat cmni 'kalau syg ALLAH tekan LIKE'. abis kalau tak like tak sygla?

cha said...

tau takpe u. mengarut btul. pastu ayat cmni 'kalau syg ALLAH tekan LIKE'. abis kalau tak like tak sygla?