About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, August 8, 2012

woman log


For android user especially..download tau..sgt berguna..igt nak upgrade..ada yang free and boleh upgrade..hihi tak sure untuk iphone ada ker tak..

I ada guna woman diary before tapi rasa tak secure sebab tak ada password. Untuk woman log ni ada password. Boleh tulis apa perubahan atau symptom yg kita rasa luar biasa pada diri kita. En.suami pun senang nak monitor bini dia punya health status ;p

And yg plg penting tak yah pening- pening nk kira period semua tu. Dalam ni semua ada. Rajin key in jer lah.. cuba ok????
Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comment:

veesakura said...

i pakai my day untuk kira period, waktu subur n so on. will try this one plak sbb my day tu takde password.hihi