About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 13, 2012

cerita malam pertama

aiyooo you olls, mana boleh cerita!!
hahaha
rahsia rumah tangga tu...

buuuuuuuuuuuuuutttt...

korang yang belum kahwin mesti tanya kan dekat orang yang dah/baru kahwin pasal malam pertama..
jangan tipuuuuuuuuuuuuuuuuuu ok!!
I did too :p

ada yang jawab ada yang tidak..
I don't want the details pun..
tak tau lah kenapa nak tau masa tu...
:p
i preferred general view sahaja..

but now, bila orang tanya I pulak i cuma jawab...

'go through your first night first then you know'

kan?

and the FAQ question ialah:

"SAKIT TAK"?

bunyi cengkerik

8 comments:

cha said...

krik krik krik hahaha kbai tp kita ada email email kn? tetttttt :p

Qyla Aqilah said...
This comment has been removed by the author.
Qyla Aqilah said...

@cha --- kan..itu rahsia kita..tapi bukan details apa pun..general sahaja kan..hihihihi

norinaomar said...

eii notti!!

Nak trafik ke pakai tajuk ni..uhuk uhuk

Qyla Aqilah said...

Noi~~point disini ialah hal tu tak bleh cerita smpi bila2...tp ada one stranger woman dia men cerita ja semua..huhuhu trafik tak pentinh pun huhuhu

Dalila dalila said...

huhu mcm malu la kan..jgn kan nak cte..klu nk tny pn segan kot..btw i x tny psl general view or wutsoeva..i just tny what to wear?hahahahah coz kan segan..huhu

Qyla Aqilah said...

DAlila dalila ~ hahaahah itu mmg ler...use your imagination ok :p

Qyla Aqilah said...

DAlila dalila ~ hahaahah itu mmg ler...use your imagination ok :p