About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, July 19, 2012

berpisah untuk majlis bertandang

Nanti hilang seri..and tak manis orang tengok T_________________________________________T
Siapa kena?saya tak kena..:p

Selalu kalau lepas dah sah tu semua nak berkepit jer kan?Mood pengantin baru...inai merah di jari lagi..hihihi
Bila kena time nak berpisah dengan suami sebab suami nak uruskan hal majlis pihak dia mesti rasa macam

"Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak ikut jugak......"

and mesti your/his parent cakap "tak boleh"

ada kena?hihihi

our tickets

A few of my friends terpaksa lah menahan rindu dendam eceh bila berjauhan kan..tambah-tambah kalau majlis beza seminggu ka...saya ni sebulan! tapi en.suami dah cakap dah balik sekali, dah jadi hak dia..hahaha
Parent saya ok jer..

macam mana yer pengalaman siapa2 yang tak boleh balik sekali tu?

Banyak sangat pantang larang orang tua ni..sah dah pun kan?



8 comments:

D Yatie said...

tengah mengenang memori ke ni? hehehehe.

Dalila dalila said...

sy kena..huhu wedding beza seminggu..husband dpt cuti sehari je..so monday afternoon dia blk rumah dia..wuwuwu..rindu dia lain macam je rasa..sebak gle mlm2..hahaha

norinaomar said...

me!

joking


takde pon

Ardini Humaira said...

hehe majlis dni pun beza seminggu je

~misshuny~ said...

memang beza seminggu..tp pas majlis hani,hani ikut trus hubby g melaka...yg sweet ktrang naik fligt sama2..family dye yg lain travel ngan kete..ktrang kan darah manis...fmly xbg naik kete..lg sweet sebab dpt tlg keluarga mertua persiapan majlis belah diorang..hehe

LisaLisut said...

mula2 i nk ikut.husband i pn kasi je. mak mertua pn kasi je. tpppp mak i n nenek i kata takyahhh nt xsurprise basi la apa lah huhuhhhhhhhhhh(org jawa katenyee). i mcm hampa la jugak.gataii hahaha.smpi keluarga mertua xpercaya i xikut husband i balik msa tu. hehee tp dpt special treatment so mcm hmmm bagus gak xfolo balik kekekeke

cha said...

i tak kene sbb family i bkn jenis ikut adat ke apa benda sume tu. dh nikah pun kan haha

choclairissa@intan marliana said...

ohh time saye dulu takdela plak smp xbleh ikut..hurmm mmg stay kt rumah in law pun time nk tunggu majlis bertandang..sbb nk kenal2 makcik2 diorg n tlg2 sebok :) hihi