About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, June 7, 2012

Eh, dia pun pengantin baru lah..

yeah, see the title?
I realized I had this bad habit since SAH kahwin..
I like to stare at other couples and trying to figure out diorang ni dah kahwin ker belum..hahaha

I suka jeling-jeling ada inai ker tak..
ada cincin ker tak..
tengok gelang tu shining ker tak..
kan?
hahahaha

I dunno why but it amused me..
but never voiced it out nak buat confirmation..
apa ke jadahnya plak cakap dalam hati sorang-sorang then pi terjah orang tu tanya depa dah kahwin ker belum..
paham tak?hihihi

and still that habit ada lagi sekarang..
kalau i rasa diorang belum kahwin, I doa cepat-cepat kahwin..
atau actually diorang dah kahwin tapi semua inai-cincin-gelang tu semua dia tak mau pakai..
ha macam tu lah i duk pikir sekarang..
korang macam tu tak?

and I love the moment masa inai di jari masih merah and keluar jalan-jalan pegang tangan suami..
and yes, people would stared tu...hihihihi
masa ni baru jer selesai majlis kat sarawak..
spotted en.suami punya inai di jari...hihihi
masa ni kalau nmpk pengantin baru lain senyum-senyum jer lah kan..hihiih 

nanti i rasa kalau i mengandung i would stare others woman punya perut, trying to fugure out diorang ni ngandung ker lemak di perut..hahahah

have fun girls!

macam biasa click here and here to shop..
for healthy products ada kat atas tu ha..hihihi



5 comments:

D Yatie said...

eh..husb org sarawak ker?

http://notadyatie.blogspot.com/2012/06/topi-comel-buatan-tangan.html

cha said...

haha u sama dgn i. the feelings masa inai kt tgn dgn kaki masih merah lg mmg best. suka bila org2 pandang pastu buat2 bela cincin kt jari hahaha. i paling suka bila org ingat i dgn kazaa tak kawen lg hiihi

Qyla Aqilah said...

@d'yatie~yup, cinta hati orang sarawak..hihihi

@cha~~kan kan?sekarang pun bila mesra2 lebih orang tengok jer..hahah padahal dah kahwin..lol

Hanys Jehari said...

Whaha. Same lah jugak... Klau tk puas tgk jr i tgk kaki.plak. Sbb kalau kaki.vonfirm kawin.. Huhu.

Qyla Aqilah said...

@Hanys Jehari ~ahahah,...betui2..kat kaki memang lama giler kan!!!degil...i like..hihihi