About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, June 6, 2012

Ha, rahim terbalik??

Rahim as your sex organ..
not rahim a guy name ok?

pernah dengar??
i tak pernah dengar...
tapi 2 hari yang lepas baru tau..
wujud rupanya..
T_T

and for woman yang ada rahim terbalik ni, antara simptomnyer ialah period pain yang teruk and susah pregnant..
so i google punya google the said woman yang rahimnyer terbalik boleh pregnant kalau melakukan posisi seks yang betui..for more details google sendiri ok..
I pun malu nak cerita lebih-lebih ni... :p 

mesti ada yang tak tau kan macam mana rahim terbalik tu?
as for me masa i mula-mula dengar i thought the rahim is turn up side down..
kata terbalik kan...tapi rupanya macam ni

atau nama lain nya 'retroverted uterus'..

ovari kita tu patut macam bentuk Y tapi yang ni macam ke dalam..
ha, paham tak?untuk lebih details korang google sendiri jugak..
info-info macam ni kena amik tahu...banayk lagi tentang diri sendiri kita tak tau..
lepas kahwin semua kena alert, perubahan pada diri and terutamanya bahagian peranakan..
sebab sebelum kahwin benda tu elok jer duk diam-diam kan..
lepas kahwin paham-paham sendiri :p

so, orang sains ka bukan sains ka sebagai wanita you olls kena tahu lah semua ni..
I share apa yang i tahu..
and only ada one doctor jer kat Malaysia ni yang boleh buat operation untuk kes-kes macam ni..

HOWEVER, 

ada jugak i baca testimoni, yang she wore Premium Beautiful Corset untuk betulkan balik kedudukan rahim tu and help her to conceive...
Wallahulam..
apa-apa pun kita berusaha kan?

kalau i rela lagi pakai corset dari pi operation..huhuuh 
and for more info about the corset boleh email me jugak

qyla86@gmail.com

free consultation..
ha, jagan lupa for those yang nak beli garam buluh and maharani pun boleh email..
especially siapa yang ada jerawat badan and alahan yang teruk..:) 

and saree jangan lupa jenguk-jenguk jugak..hihi
banyak nya bisnes :p


2 comments:

choclairissa@intan marliana said...

hurmm tq for sharing dear :)

D Yatie said...

pernah dengar pasal nih jugak. n kalau tak silap, last time pernah dengar salah satu cara untuk 'jarak' beranak atau stop beranak, is terbalik kan rahim. lama dah dengar tentang nih. huhuhu.

banyak nyer business. hehe. jenguk2 jugak GALERI ARISSA ye.. (^_^)

https://www.facebook.com/GaleriArissa