About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, April 13, 2012

Healthy dinner vs sinful Sarbat drink

Another wrap for dinner!!
yeay!!
supper easy and en.suami loves it..
about the same recipe as before but plus minus a few things..:p
click untuk lebih clear okay?

but yeah..super sinful drink, air sarbat!!
i dunno kat mana lagi ada air ni yang i tau kat Penang memang ada original punya..hihi

our dinner..air tu share-share jer..hihi
en.suami suka wrap sebab esok dia boleh bawak bekal..hihihi

and rezeki tu sentiasa ada walaupun sikit..:)

my perfumes business never shutdown..
tak update jer..hihihi
baru siapkan order for engagement..:)

eh, saree pun jual jugak..jangan lupa visit blogshop ok??




3 comments:

norinaomar said...

Q,saya tengah addicted dengan banana smoothies la ni buat breakfast..tapi stok pisang dah habis..so dah takde smoothies lagi dah...kena tunggu lagi 3 minggu huhuhu

cha said...

sedapnya. will try this one day hihi

Qyla Aqilah said...

@noi~ bagi ler resepi!!!:D

@cha~ try cha..senang jer..:)