About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, April 14, 2012

Electronic lunch box

Kalau orang lain mesti sibuk elektronic breast pump ker kan?
aku sibuk plak electronic lunch box..hihihi

sejujurnya tak tahu pun benda ni wujud dalam dunia..
tapi tadi tengok groupon..macam menarik..
sebab en.suami suka bawak bekal..
so senang sikit kalau makanan dia sentiasa panas..
tak ler i duk pikir-pikir kat rumah dia panaskan lauk ker tak..
gini ler rupanya..
semua gambar dari Groupon..

all the compartment..
with the food...
and the colors..

the Deal!!

sekarang masa berbincang nak ker tak benda ni..hihihi 

p/s: don't forget to visit my blogshop ok..sarees and punjabi suit yang cantik-cantik menanti anda!!

2 comments:

norinaomar said...

Q, me also terpikir2 nak beli ke tak benda ni sebab very interesting..
tapi kalau Mr J bawak susuah pulak dia nak carry sebab dia kerja naik bas

Qyla Aqilah said...

@noi - beli jer dulu..sementara offer..hahah boleh gitu?:p pakai ker tak belakang kira....hihiih