About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, February 3, 2012

Rose emas sebagai hadiah or hantaran etc untuk insan tersayang..

baru nampak offer ni kat groupon..
nii memang boleh simpan sampai tua tak layu-layu..hihihih
bulan ni besday saya..ada sapa2 nak bg?hahahah
tak semestinya husband bagi kat kita, kita bg kat husband pun boleh..
rose kan tanda cinta..:)

kot2 ada yang nak beli buat hand bouquet ker..
ko mampu?hahahah

btw, time bulan february ni lah if u alls nak beli barang-barang kemas untuk majlis kahwin nanti..
sebab banyak ada discount..
tapi jangan ler mengharap discount untuk wedding band...T_T

gud luck semua!!:D

5 comments:

choclairissa @ intan marliana said...

dkt candylicious ade jual jgk rose cmni..tapi coklat la..hehe..

Khalisa Ridzuan said...

risis will be opened soon in One Utama heheh.i tot risis ni amende la pg td masa tgk booth dia yg masih dlm pembikinan.tgk blog u ckp psl risis ni br tau amende risis tu hahah

iedayah said...

huhuhu..i pn rjin tgk deal cmni hri2 at ilovedeals.my dear..

Cik Nasha said...

alamakk.
macam nakk aje.. hahaa..

Lady WaiLiN said...

saya buatkan akaun emas utk hantaran suami...