About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, February 2, 2012

Idea tudung for event: nikah sanding dinner etc

cantik dan kemas..
one of my friend..
dah mintak izin yer sebelum publish gambar ni...hihih

very nice sebab konon-konon macam rambut zaman dulu kala..hihihi
baju dia pun cantik..tapi ni nak bg idea tudung jer..
apa kata anda??:)

16 comments:

ctzainal said...

cantik jugak. nice idea!

ctzainal said...

cantik jugak. nice idea!

Anis_Apis said...

cantik2...suka

~ NANA ~ said...

lawa2! agak2 muka i sesuai x? hehe

Cik Zimie said...

unikkkk, tudung tu terjuntai sikit eh?camne nak buat?tunjuk ajar pls :p

nuha hayati said...

alamak, cantiknye..tutorial plssssss... :)

shafika fieka said...

mmg cantikk..thanks bg idea..

BLuRpL3 said...

cantik!

mrs irmidrza to be said...

sangat suke...miza pun tgh pikir idea nak pakai gaya tudung..

Q said...

semua~~thanks, nnt i mintak tolong kat kawan i untuk buat tutorial..:)

~misshuny~ said...

cantik!buat tutorial awal2 yer..hani nikah 16 mac..ingt nak pakai cmni..=)hehe

cik nora saniey said...

cntik..tnya kn skali bli tdung ni kt mner...huhu

cik nora saniey said...

cntik..tnya kn skali bli tdung ni kt mner...huhu

dhiera said...

suka!! tapi mcm mne nak cari tudung macam ni?

Cik Nasha said...

ish2..
cantikla..
atas kat kepala tu kerawang2 ke?
cun..

Nedfatin said...

very nice! lgpun cam dh busan dgn gaya tudung ekin kan. follow me @ srikandeecollection.blogspot.com =)