About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, February 9, 2012

Bila dipanggil PUAN, panggil cik dah ler..

Please ler panggil saya Cik ker Ms ker..
tolong jangan panggil Puan..hahahah
okeh, disini bukan nak feeling bujang ka belum kahwin ka tak sedar diri dah kahwin ka apa, but i don't feel rightt...

nak tau sebab apa??

In gomen sector, bila dipanggil Puan tu macam formal sangat and orang tu mesti berpangkat semua..
and i hate formal and all those boss madam thingy..
nanti orang nak tegur pun macam takut la, kena ber-puan-puan lah..
i just donch like..

my students semua i suh panggil Ms jer..
kalau i peknen len citer ler :p

korang suka tak kena panggil puan?hihih
among kawan2 yang nak gurau-gurau tu boleh la..
rasa tak seswai lagi..
i feel old..hahahah

random bubbling here..
i nak upload gmbr tak dpt!huhuhu 

3 comments:

norinaomar said...

me too..diorang ni saja nak nyakat tapi macam tak berkenan pulak.layankan ajelah

puan azie said...

tak sukaaaa..kwn2 slalu usik pggil puan. tgk la nti depa kawen aku nk usik balik...weh hg p mn la ni???

choclairissa @ intan marliana said...

hahah saye pun xsuke org panggil puan..sbb rase sgt wanita hokey..bukan gadis..ngeheehe..xsedar diri..lg satu rase sgt tue..tibe2 rase xadil nape lelaki kawen ke belum kawen org tetap panggil encik?

:)