About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, February 14, 2012

Of kad nikah

I dah ada..
u olls ada??
hahahah pi lah buat cepat..
seminggu jer dah siap..
untuk negeri Pulau Pinang, sila hantar kat Pejabat Agama Negeri dekat Lebuh Pantai..


I considered this as a present to ourselves after 6 years of relationship..:D
I Love You! 

8 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

x amik lg
huhuhu

S.n.Fariza said...

:) i pun dh ada. ehehehehe

cha said...

i dh buat cuma tak pegi ambik lg hee

norinaomar said...

wahhh..
saya punya belum buat lagi lah Q..sangat2 takde masa sebab kalau cuti pun tak stay kat kampung..hmmm..masalah negara betul

kitakesitu said...

waah da siap.hihi nk kena bgegas p buat jg ni =) slalu malas pegi paid.haih

Sfarlina said...

BESTNYEEE DA DPT KAD NIKAH :)

cKyN WaN said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.kita x amek lagi. tgu cuti br bleh g amek hahaha.jauh bebenor umah kt ganu.sobs

Q said...

@ekin, @cha,~amik cepat..hihi
@s.n fariza~best kan??
@noi~orang lain buatkan pun boleh, isi borang and hntr salinan jer..haha
@kitakesitu~mula2 memang malas, tapi sat jer nak susah2..hihi
@sfarlina~sangat best!
@ckynwan~kalau resit tu bg kat sape2 pun takper tolong amik pastu pos ler ke ganu tu..hihihi