About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, January 26, 2012

Kata sponsored, tapi tak cukup kain..



majlis juta-juta kan..
sponsored..
tak keluar duit..
tapi tak cukup kain..
somehow i was thinking, sponsor salah ker artis salah bila baju pengantin ni tak cukup kain..
ke suami pengantin salah?ke semua salah..
tak baik nak slah-salahkan orang kan, tapi cakap Islam..
renung-renungkan!

7 comments:

S.n.Fariza said...

:D. hik3.

Anna said...

wedding dress failure...
Verra Wang n cam nak troll artis malaysia pon ade gak...

kalau tgk originak collection verra wang, gaun pengantin dia kebanyakan floor lenght or labuh berjela2...

yg si melayu pun pakai je.. mentang2 la verra wang bagi...

ntah2 verra wang dok gelak kat umah tgk depa pakai...

~ NANA ~ said...

dua2 baju totally out! apa2 pon i tgk better yg memey kalo nk compare dgn ezlyn...lps ni artis2 kalo nk kawen xyah la amek sponsor dr refflesia...hancussssssssssss

hayati hashim said...

pendek kata, baik pki duit sniri la.. boleh beli kain baaaaaanyak baaaanyak..

FY said...

hancuss..nampak murahan..its actually vera wang's ready made collection..

fainie_riz said...

tu la, baju red carpet anugerah skrin lagi lawa kot

dhiera said...

adoyai~