About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, September 14, 2011

Checklist~ 6 minggu lagi

Seriously malas sangat checklist..
tapi kalau tak checklist tak nampak apa yang tak siap lagi..

1. baju nikah dah siap!cuma tinggal nak bead jer...akak tu buat longgar dulu sebab nak mintak fitting..takut buat kecik kang tak muat plak sapa nak jawab kan? tudung and veil suruh akak tu buat sekali sebab dah malas nak cari dah. tak dan kowt and tak ada masa!huhuhuhu 

2. Pelamin nikah hujung minggu ni baru tau akan bagi kat vendor mana..sebabnya akak yg jahit baju nikah tu bagi quotatation lambat sangat and tiba-tiba harga adalah sangat over budget. Terpaksa cari alternatif lain..huhu

3. Borang kebenaran nikah sedang dalam proses.

4. Dewan, makan semua tu dah setel bayar, Alhamdulillah. Thank Daddy. :) details lagi 2 minggu baru nak finalize balik ngn orang hotel tu...

5. Baju kot en.tunang. P komtar jer buat nanti.

6. baju untuk resepsi katanya dah siap. Tapi ada kt KL nun..sat, pelik la, kenapa Penang Airport ada tax untuk bawak masuk barang secara pukal ha??tolong lah jawab sat...KLIA tak dak pun...huhuhuhu

7. Hantaran esok finalize...hujung minggu p booking bunga.

8. Kad jemputan akan di pos besok. so, mai lah bagi alamat k?ihihihi 

lagi ada pape yang tertinggal??????



KENA FOLLOW UP BAJU BRIDESMAID!!!!!

nota kaki: demam lah pulak!huhu

10 comments:

cik_azie said...

sian dier dmm. tke cre dear. almt azie dh taw kan nk amik ktne. Q tlg la promt2 soh diorg tggalkan almt diorg kt group kiter. rmai lg x wat. t snang jer nk pos kad

amy fahmi said...

nak kawen da ye. all the best. :D

~ NANA ~ said...

x lama dh tu...gud luck okey :)

A.N.A said...

tunggu kad kawen dr Q nie..

aufa's craps and scrapes said...

yg tertinggal ialah baju bridesmaid xbuat lagi. hehehehehehehe

Q said...

Azie~~btau dah!!hihihi

Amy~42 hari lagi Insyaallah..hihi

Nana~thanks dear..

A.N.A~on their way!nest week hrpnyer sampai ler kat ana...hihi

Aufa~aku edit sekarang jugak!!!

lind said...

takot betoi la bila menghitung hari ni. mmg nebes abisss.

Q.. hang pi ka kenduri hani sabrina kat aloq setaq? kalo pi boleh tugeder mai cek nak kad kawen hang. kesian kalau pos huhu

Q said...

Lind~duk berkira2 nak p sebab bnyk sgt program kat belah sana weekend ni...ka nak p sekali?roger2 lah...hang tak buh alamat lg ka?aku pos dah first batch tadi!

LisaLisut said...

i diy je mini dais.hehe.wpun tak segah dan meletop spt org lain tp tetiba rs bangga pulak mampu diy mini dais nikah.hehehe..gud luck Q :)

lind said...

eh rasa mcm nak like komen si lisa ka atas ni. tapi takdak butang likee kat blogger eheh.

Q.. mmg byk aktiviti nohh. kalo confirm pi kita jumpa kat sana kot? kalau tak pi aku terpaksa bagi alamat suh pos kad hehe.

mcm la kita ni jauh sangat susah nak jumpa haha