About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, September 19, 2011

Kalut ni...

Ho yeah..
saya bakal pengantin yang tiada kerja..

orang suruh cari homestay..
suruh cari bunga telur untuk kenduri orang lain..
buat kad kahwin untuk kenduri orang lain..
suruh tu suruh ni..

and pelamin nikah tak confirm lagi!!
dulang hantaran..
Kot en.tunang..
flight tickets..
and suddenly ada business to run.. ( good news ni)..

tetiba pulak kena handle lab untuk budak-budak degree..
aiyooooo...

kad tak abis edar lagi...
and asyik bad dream jer...
selalu sangat mimpi tak sempat mekap masa hari kahwin, inai tak pakai lagi..huhuhu
pelamin tak siap...
because I WAS SO BUSY TAKING CARE OF OTHER PEOPLE THINGS!

and yeah..
Addictive to new game, Monopoly Deal...
HELP!!!


5 comments:

Reen Tart Nenas said...

rasanyer kebanyakan b2b mesti ada bad dream sebelum nak kawen. hehehe

norinaomar said...

me had a bad dream also last 3 days..nak nikah mak andam tak datang,dah call pun dia bagi alasan macam2..Ya Allah,scarynyee!!

rilek ye Q,tarik nafas,hembus,,,,,,,

kAseh Mir'Ha said...

my sis pun dulu pernah mimpi tak sempat nak mekap. Last2 ms hari die nikah, mak andam tu sesat jalan n smpai lambat. trs my sis yang sorang lg 2 tlg mekapkan. nsb baik die pandai. =p

mintak2 d jauhkan.

cik_azie said...

bad dream 2 normal bg org2 mcm kita ni huhu

Fiza Amran said...

bertenang yer Q.... insyallah semua will be fine