About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, September 9, 2011

lagi 2 minggu jadi bridezilla~~

Seriously...
mula-mula tak panik dan tak cuak saya cool jer...
terima kasih lah kepada staf en.tunang kerana berjaya mencuaakkan beliau dan beliau mencuakkan saya..
let see apa lagi tak siap..

1. Baju nikah - kain tu potong pun belum..haruslah ahad ni p serbu rumah tailor...
2. Pelamin nikah - tailor yang sama buat baju. Kenapa tak letak sekali kat no 1, sebab saja nak bagtau banyak 
lagi benda tak siap...ahahah
3. Hantaran - ni lah malas nak suruh kawan-kawan buat. Sapmai sekarang quotation pun tak dapat lagi. By Sunday tak dengar apa-apa cerita saya pecat aje. Pedulik lah!
4. Tudung nikah - confirm akan meroyan cari tudung nanti!!!eeee...dah baju tak siap lagi nak cari tudung pun tak reti...huhuhuh
5. Tiket flight - tolonglah Air Asia bagi murah tiket!

tu jer setakat ni...2 weeks sebelum masuk Oktober ni sila lah setel semua ni....huhuhu amiiiinnn...


5 comments:

Fariza said...

fuhh. lg 2 minggu tu. harus siapkan ok. :)
tunggulah air asia wat promo akn dtg :)

norinaomar said...

sempat..sempat lagi tu..
haritu cari tudung nikah n bertandang kat Jalan Tuanku Abd Rahman KL macam sewel jadiknya.jadi mabuk tudung sebab terlalu banyak sampai tak jumpa apa yang nak dicarik.sabooooo

tiket dari KL ke kuching at least murah sikit.better Q n family naik dari KL.

Nurul Farhanah~ said...

huuu..2 weeks more but not settle yet..adoii..gudluck

nida-razak said...

huu..sempat lg tu..fistly, kena relaxkan diri dulu, jgn tension2..pastu baru ley setel satu2 dengan tenang..

choclairissa @ intan said...

cepat2 dear..2weeks tu pejam celik tibe2 esok kawen..good luck :)