About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, July 11, 2011

Wifey fashion?bukan fashionista..

Ehem...lagi 3 bulan plus plus..
nak jadi bini orang dah..
so, I think its time to change the way I'm dressing..
bukan secara drastik..slow-slow ajer..
hihihi 
oh..bukan nak jadi fashionista ok?
cukuplah covered and sedap mata sang suami memandang..
gedix..I know...:p

Let's talk reality ok...
I really want to put up Hanna Tajimaa as my favourite or Dian Rainbow (pernah di review oleh Elya Elmo) tapi diorang tu models u olls!
pakai sarung guni pon cantik!kan?

I did some blog hopping and found a few site..
but these two sites are my top favorite..
simple and clean..and so wifey yet girly..heheh

sorry..tak pandai lagi nak print screen cantik-cantik..hihi
I love her fashion sense!
yang merapu-rapu tak yah ikut lah kan..tapi the she dress is very nice..
dia mekap pon simple jer yet stunning!


mesti ramai dah ada link ni kan?hihi
suka sangat cara beliau bawak diri...
and nampak suci...hihi 
I love her style!
baju seluar dress and plaing penting, cara dia pakai tudung sangat unik and nmpk effortless..:)

anda bagaimana?kihkihkih
pasni nak share tempat shoping online plak!:D

nota kaki: I am not fan of fashionista yang pakai baje kaler lain tudung kaler lain reben-reben semua tu..budak-budak sesuai..bakal mak budak kureng..hihihi tapi kalau korang comel and cantik and putih pakai lah apa pon memang cantik..hihihi but i do read their blog..amik info2 penting but fesyen tu memang tak lah...ihihihi 




8 comments:

cik_azie said...

ok nti share taw..gud luck :-)

LisaLisut said...

Q i pn tgh survey2...almaklum nk bertukar gaya lepas kawin..eceh..

♥ Kasut Pink ♥ said...

Tunang sy suke dgn gaya sy skrg. die tak suke sy nmpk matured sbb die muda 3 tahun dr sy. Tak pnh terpkr lg nak tukar gaya lps kawen tp x tau la lps kawen nnt kot2 aura tu dtg plk.. huhu

Q said...

~cik Azie~insyaallah..suka online shopping ker?

~lisa~tu lah kan...hihi i pon masih survey and tgk yg berkenan..

~kasut Pink~baguslah macam tu..ada kes yg suami muda tapi suruh isteri nmpk tua..huhu nak tulis dlm entri tak tak tau nak olah ayat..:)

anaztasias nora aira said...

nora pun nak start berfesyen la huaaa tp simple2 je ehehhe :)

Q said...

nora~simple tapi style..camner tu kan..hihihihi

Fiza Amran said...

yup.. fashion nak kena jaga supaya hubby senang hati

Q said...

Fiza~kan kan?semoga menjadi muda remaja belia sepanjng masa di mata suami..hihi