About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, July 17, 2011

Remeh:bunga untuk hias hantaran

Saya suka bunga..
suka sangat-sangat..
hantaran pun suka jugak..
beli special tau..

TAPI SAYA TAK SUKA PILIH BUNGA UNTUK HIAS HANTARAN!

saya tak kreatif..
jadi, saya berterima kasih pada JEMARI KREATIF kerana memberi inspirasi kepada saya untuk bunga-bungaan hiasan hantaran saya..
saya tak upah lah JEMARI KREATIF...
jauh tu..hihihi

Bunga pilihan dari pihak lelaki kepada perempuan

bunga pilihan dari pihak perempuan kepada pihak lelaki..

semua gambar hakcipta JEMARI KREATIF...saya pinjam saja!hihi

dah beritahu pada tukang buat hantaran..
saya nak bunga banyak-banyak nampak gebu-gebu...
saya cakap TIRU BUNGA..bukan TIRU DESIGN!
tak baik...sumber ilham takpa...hihi
dah, tak mau pikiaq dah..
kira SETEL!

nota kaki: awal ker buat invitation kat FB 3 bulan dari majlis?bukan apa, nak kumpul alamat nak pos kad semua bukan senang...huhuhu 

13 comments:

kAseh Mir'Ha said...

meh sy pilihkan. sy p0n ske bunga! =p

ala...bleh je nak mintak address da. tp tkt nnt Q plak yg lupa.

"org tu dah bg alamat ke blum ye?"

hehehe

kisah aku said...

kita pun xkreatip...upah org gak tp akak sndri...heheheh unga bunga..bestkan~``xawal pun..oklah tu nk tgu sorang2 bg alamat...lg 3 bulan? xlama lg... :P

Q said...

Kaseh Mirha~`ala..perli ker?hihihi sent kat email yer lalink, terus masuk list!jangan plak orang tu yang lupa "eh, kenduri dia ni bial yer?":p

kisah aku~adik saya kreatip jugak, tapi dia dah warning tak mau buat dah semua ni..hahah nak relax saja katanya!best ler akak sendiri buat...takut jugak orang kata kecoh je lagi 3 bulan..hahah

lind said...

heheh baru nak tanya q.. eh awalnyaa wat jemputann.. majlis kita cuma beza lebih kurang sebulann tapi cuakk gilaa rasa mcm dah dekat sangattt hhaha

lind said...

eh lagik satu.. jemputan kat fb tu utk mintak alamat ke? tp mcm mana pulak kwn2 yg jenis liat nak bg alamat? nak kene pm sorang2 la kah? biasa la manusia ni kan macam2 peel

Dhya said...

ciyok...ciyok Qila!!!

norinaomar said...

tak tak dan sangat tak sebab kita nak buat macam tu jugak.Ada jugak plan dalam diri sendiri ni nak hanto kad untuk kawan sekampung masa cuti raya nanti.Nak jimat setem punya pasal..Aci tak?

Scha Nur said...

hehehe..Q..kita duk gigih DIY bantal hantaran hitam tulah..xpe2..chaiyok2!

Fariza said...

jemari kreatif buat mmg cntik.
suka sgt. hebat kan.
nk design sendiri pun boleh, tp kena tahanlah mulut2 org lain. adehh.
boleh je invite awal. ;))

K.I.N.A said...

Q: kina pun nak buat pertanyaan macam tu..rse cm segan nak buat RSVP skg..lg 75 hari..ada org kata lama lagi ada org kata bleh da..=_+

Khalisa Ridzuan said...

i serahkan semua pd adik i je bab bunga dulang2 ni.mls nk pk.hahaha.

bole la buat awl 3bulan.tak slh pun.org nk kata gatai ke apa pedulikan!

veesakura said...

me pon tak kreatip. tapi, hentam saja wat hantaran sendirik. hihihihi

Q said...

Lind~3 bulan tu sat ja...hihi erm, nnt bnyk yg komen, so Lind mintak lah masa mebalas komen tu..hihi

Sue~Thanks!hahah

Noi~betui2!aci sgt2!jimat duit setem!hahaha and konpem smpi kan...:)

Scha~kagum b2b DIY!hahaha Q tak reti!

Fariza~memang awesome diorang buat!semua cantik...takper buat sendiri yang penting puas hati kan??kenduri kita...hahah

KINA~nnt kalau buat lambat, orang susah plak nak bajet cuti, bajet duit semua tu..huhu tu yang Q jemput awal2..nnt dekat tarikh igtkan jer..:)

Lisa~tau takper...gatai menjemput jer kan?hihihi

Vee~RAJIN!saya MALAS..hahah