About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 15, 2011

Beg dan kasut hantaran tak sama warna..takper kan?

Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
warna tak lari jauh...
lari sikit-sikit sipi-sipi jer...
takper kan?
boleh jer kan?
ada pantang larang ker?

2 hari lepas nyaris nak terbeli kasut hantaran..
tapi tak konfiden sebab tak sama warna dengan beg...
same shading...
cuma beg pekat...kasut cayaq sikit lah kalernyer..

Cam mana??

nota kaki: mengajar itu penat!

12 comments:

kAseh Mir'Ha said...

blasah saje! haha

Q said...

Kaseh Mirha~kan?nak korang tolong boost kan confident level untuk blasah ajer nie!hahah

cik_azie said...

kalo ada org tnye apsal x sma kaler jwb je ade aku kisah hahaha..jwpn xbernas lgsung..jgn tiru ek

lind said...

alaa kira boleh ja tuu hehe. tapi tu la rasa nak sedondon kan kaler bag ngan kasuttt. oh kasut putih mana dikauu

Q said...

Cik Azie~ bernas sangat tu!dah kita yang nak pakai kan...hahhaah

Lind~tu lah pasal Lind, letih den..tapi dah berkenan nak wat camner kan?ya, mana lah kasut-kasut putih nie!

Ms and Mr Red Ribbon said...

mmg sellau nak sedondon... kalau kaler tue masih seiras ok kot, kalau let say satu merah satu biru... wow... camne ek? belasah je la...

Q said...

Ms and Mr Red Ribbon~hahaha thanks!!!naikkan semangat untuk belasah jer nie!:D

nolyndila said...

boleh je..x penting pn..yg penting kite suka..

norinaomar said...

betul kata kaseh Mirha..belasah ajer!

Adakah kamu mau semata-mata nak sedondon tapi bila pakai tak best

atau

Tak sedondon tapi best dan sedap dipakai..

Saya pun parah jugak Q,pinjam dulang hantaran dengan kawan (siap bunga dan berhias elok lagi) tapi kaler ada ijau.Padahal tema grey-pink.Peduli apa,belasah ajer!Hahaha

Q said...

Nolyndila~betui2..saya setuju!hihi

Noi~serius?hhahaah hentam saja lah labu...penat tau pikiaq semua ni..haha

norinaomar said...

betul..daripada pikir benda yang simple2 ni,baik pening kepala pikir yang besaq-besaq..

ingat beberapa perkara,tetamu yang datang akan ingat:

1)Pelamin,make up,baju
2)Layanan yang mesra
3)makanan yang sedap

Q said...

Noi~betui2...nk details sgt pon org bukn pndg sgt..haha