About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, July 17, 2011

Pi majlis bertandang nak ready apa?

mula-mula nak update pasal butik and doorgift..
oh, berita gembira semua..
tiada yang kurang enak walaupun saya hampir jadi bridezilla pasal doorgift..hihi

ni nak tanya lah kan, majlis bertandang kita ready apa ha?
bulan Ramadhan dah dekat..pastu Syawal..
en.tunang nak balik raya, and ni last lah ceklist dia sebelum majlis!
so, nak kena konpem betui-betui nak apa lagi untuk pihak lelaki sediakan...

so far my checklist:
bunga tangan
inai (ngada-ngada, lagipon dah after sebulan baru belah laki haruslah nak inai baru!haha)
mekap

ni ja yang saya boleh pikir..lagi??
tak kan ni ja kot?
baju dah bawak siap-siap dari sini...

nota kaki: bila AirAsia nak offer bulan November nie!!huhuhu

6 comments:

LisaLisut said...

i tatau adat kt penang mcm mana.tp nt masa i bertandang ke kuala kangsar family i kene bwk bunga pahar :) so far tu je lah.takde kene bwk apa pun.mekap baju pelamin etc semua side laki siapkan.

bawak bdn,bwk baju2 salin,dan semua keperluan asas u jela kot.ala mcm nk g bercuti tu.hahaha

kAseh Mir'Ha said...

jgn lupa pngantin prmpuan. tkt ttinggal plak. hahaah

Q said...

Lisa~serius?tak pernah dengar pon kena bawak bunga pahar..first time...hoho kena tnya lah plak adat sana nnt..macam pergi bercuti?I LIKE!hihi

Kaseh Mir'ha~hahah lawak lah...tu wajib..kalau tak saper nak paki inai bunga tangan semua tu!hihihih

♥ Kasut Pink ♥ said...

Ha'ah, mmg kena bawak bunga pahar sepahar (alamak, ayat). Warna kena ikot tema belah perempuan.

Fariza said...

bunga pahar kena bwlah. hik3. untuk kegunaan lain pun kena. yg penting kena bw. cuba ingat kembali. hik3

Q said...

Kasut pink~yer ker?Q betui2 tak tau nie!uhuhu

Fariza~alaaa..btau jer lah..rahsia-rahsia plak..hihihi