About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 29, 2011

Nama anak nak buh nama apa?

Eh..belum peknen lagi..
kahwin pon belum..
agak-agak lah...haha

topik ni saja terkeluaq sebab I was asking my friend, 'Ain..
saya tanya dia..
"'Ain, nape nama 'Ain simple sangat?nama abang-abang 'Ain lain lah jugak.."
'Ain jawab..
"Mak 'Ain cakap senang nak tulis kat sekolah nama pendek-pendek..kalau nama panjang-panjang, nak tulis nama atas kertas peksa jer dah setengah jam"

her Mom really have strong point there..haha kan kan?
saya fikir nanti nama anak nak buh satu jer..dua lah paling banyak..
Aidan,Hannah..lagi korang?
hahahah

nota kaki:nanti lah update pasal wedding..penat kowt cakap pasal wedding kan?haha

6 comments:

cik_azie said...

azie dh siap2 pilih gak hehe gedik kan

K.I.N.A said...

hehe..kena pikir dari awal..:P

suke nama adam daniel!hee

Fatin Fairuz said...

Kina..nama adam daniel tuh..sgt ramai kn yang suke ??=)

Q..letak nama fatin la..confirm comel..hehe

Q said...

Cik azie~tak gedik pon..perancangan..hihi

K.I.N.a~nama tu glamor sekarang!haha

Fatin~takmo2...nama bestfriend and sepupu dah ada fatin..haha

Cik Mira said...

i pon ada jugak dah... haha
sangat advance.

Q said...

Cik Mira~perancangan..hahah