About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, July 24, 2011

Kursus Kahwin di Masjid Negeri Pulau Pinang

 me and bestie..gambar en.tunang tak ada lah yer..dia duk tempat lain..
kalau pi kursus kahwin, p ngn kawan-kawan pon best jugak..hihih
 untuk kat Masjid Negeri Pulau Pinang ni, company ni yang uruskan..kalau nak join, contact jer En.Amran ni..
and jugak boleh contact Puan Hazlina, 012-5305746..

Kursus Kahwin kat Masjid Negeri Pulau Pinang ni diadakan pada minggu ke-4 setiap bulan..
Rm80 per person and 3 kali makan untuk 2 hari..
tempat kursus sangat selesa, air cond sedang-sedang elok jer..
tak panas, tak sejuk..
boleh tidur dengan nyenyak..hihi
nak solat senang, atenyer dah kat masjid kan?hihi
Penceramah SEMUA BEST-BEST gelak sampai keluaq ayaq mata..

Masa kursus untuk 2 hari..
Sabtu: 8.30 pagi -5 ptg
Ahad: 8.15 pagi -2.15 ptg

ada test 30 soalan yang senang..
Now, dah lulus untuk berkahwin..ngeh ngeh ngeh..
esok p buat HIV test plak..hihi

nota kaki: I bought an awesome deal from matta fair..WORLD, here I come!sape2 berminat nak tau lebih lanjut, leh email me at sitinoraqilah[at]yahoo[dot]com
atau nak join cuti sama-sama..hihi
ni yang buat lagi tak sabar nak kahwin!:D


2 comments:

lind said...

matta fair? nak honeymoon mana??

hari tu pilih punya pilih pakej pulau last2 org tu kata bln 11-12 pulau tutup lahh dik hahaha.. bahana kawin lambattt :P

wawa said...

nie yang jelos nie,aritu g kursus kat hasani pacific x hado makannnnnn....kalo tawu gi kat masjid negeri pon berbaloi..hee~