About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, July 27, 2011

Bed frame idaman~


Bali style..
dah btau en.tunang..
nak macam ni no matter what..
dulu ada survey tapi dah dijual..
kecewa gila...

tahu tak korang, perabot display adalah jauh lebih murah dari perabot yang kita order baru?
so, beli lah perabot display...

nota kaki: can't wait for September!

12 comments:

cik_azie said...

tak taw. ok pas ni bli prbot display hehe

choclairissa @ intan said...

yup..display lagi murah..cume kene check betul2 la before beli..ade calar2 ke kan..cantiknye katil tu~ letak tirai putih2 terus romantikuss~~ :)

Fatin Fairuz said...

Memang ler perabot display lg murah yang..sebab die display kan..kalau nak beli memang bole..cume mungkin risiko..tp kalo barang² yang superb mahal..mungkin risiko brg display tu rosak sgt tipis ;)

Fatin tak minat bed frame cenggini..tido atas lantai lagi best..ngeeee:P

~ NANA ~ said...

suka jugak yg camni! feeling2 romantik gitu...hihi

Q said...

Cik azie~la ni dah tau kan?hihi

@Intan~memang ada pon langsir putih tu..huhu tp takdak rezeki..

Fatin~setiap orang citarasa tak sama kan kan?hihih

Nana~sangat!:)

cik enul said...

nak jugak macam ni!!!tak survey lagi harga..Hmm..mesti mahal kan...? *gigit jari

Q said...

cik enul~yang display murah gila kalau nk compare dengan order baru..huhuh

Sfarlina said...

cntik..tp my mom xkasi cm ni lak..adoi..

Fiza Amran said...

memnag betul yang display lagi murah... tapi tue la kan x de jaminan. jgn risau sebabnya kalau nak rosak atau bahaya yang baru pun bahaya jugak dan berisiko kan.

Q said...

sfarlina~thanks...ni kalau kat umah mommy pon dia tak bg..tak muat katanya...hahah ni angan2 umah sendiri...nak berkuch kuch hota hai dengan en.suami nanti..hihi

FIza~kan2?kalau ada rosak mintak lagi diskaun!hihii

Cik Mira said...

nih cantek. boleh feeling2 dok hotel hari2. hihi

Q said...

Cik Mira~tau takper..nnt p hotel tak ler jakun kan..hahha