About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, July 22, 2011

Baju sendiri vs baju bakal kak ipar?


my baju akan sampai lagi 2 minggu..
nervous gila ni..

reason nervous: kalau baju tak cantik macam mana?
macam mana kalau baju bakal kak ipar dah lah aku yang pilih lagi cantik dari baju saya?
hahahahaha 
childish, I know u olls..hihi

baju bakal kak ipar beaded lace kot...dia pakai ja dari jauh baju tu nampak lip lap lip lap..
baju I, rasanya ritu cakap lace ja..tak cakap pon beaded..huhuhu

kalau korang rasa camna?

nota kaki:janji pasni ada part 3 pasal bridal butik..lama dah tangguh..hihihi

rakan-rakan, silalah tinggalkan alamat di ruang komentar yer untuk saya poskan kad...ataupon email saya di sitinoraqilah[at]yahoo[dot]com..
saya dengan rasa rendah hati menjemput anda semua ke majlis saya pada 29 Oktober 2011 di Hotel Seri Malaysia, Kepala Batas. Kalau sesiapa yang berada di Sarawak, majlis pada 27 November 2011. bagitau yer, nak p belah mana..hihih :)

3 comments:

Alia.A said...

wah q. 29 oktober eh? mjlis bertandang i 22 oktober kt bagan serai. x jauh dah dgn u. hehehe. if sempat i nak pegi!! boleh? :D ei. ape fb u? nak jugak add u kt fb. hi hi hi

Q said...

Alia.A..email tu lah email fb..boleh2..sila email alamat nnt Q hntr kad..hihi dekat dah tu!hihi

wawa said...

lahh...1st time baca blog Q rupanya kat k.bts ye,kite stay bertam k.bts dekat sgt lah..nk kad jugak boleh..