About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, June 7, 2011

Wedding review: Winter concept cik Puan Dhya Surya!

Hah, amik!
ingat luar negara ja boleh buat winter-winter concept?
Malaysia Boleh ok?hihih

seperti yang dijanjikan..
wedding Cik Puan Dhya Surya ni..hihi
actually, kami tak kenai pon...hihi tapi terima kasih lah kat husband Cik Puan Surya and en.tunang saya sebab kenaikan kami..jumpa pon sekali saja tau..p main boling sama2..pastu tak jumpa dah hampir setahun..
then, depa potong line kami menikah dulu..hhihi

tapi nak habaq kat hampa, walaupon kami jumpa baru sekali tapi chemistry tu kuat!
rasa macam kenai lama wooo!seriyes!kan Sue?hihi
Wedding beliau sangat lah teratur..
dari segi makan, khemah, katering, pelamin semua..memang meletops!!

meh tengok gamabq lah kan..cam biasa...
tiada makna wedding review tak dak gambaq nie..

WARNING!
gambaq-gamabq semua mengikut turutan..
mungkin nampak tak tersusun sebab excited!hahah
boleh macam tu?:p

 sampai-sampai terus ngap!
lapaq..nasi sedap sangat!
pastu katerer efisyen gila!habes orang mkn terus clearkan..memang nampak kemas jer meja setiap masa..
 Elok-elok habes makan pengantin sampai naik beca!
teruja gila tengok..tak pernah tengok kan..hihi
 pastu ada macam bunga api tradisional way..betulkan kalau salah ek...
 ni lah pengantin excited!comel sangat lambai-lambai kat semua orang!!like sejuta kali!!hihi
 pastu penagntin naik pelamin, tulis lah kat guestbook nie..hihih
 memang bagus sangat arrangement, sebabnya, walaupon dewan kecik tapi ruang digunakan sepenuhnya and tambah khemah kat luaq..tak lah cramp and semua orang selesa!
 Pengantin atas pelamin..hihiihi
 Cantik baju dier..simple tapi sangat gorjes!!
 wishing tree tu menjadikan pelamin ni unik!
 kek pengantin!
 meja vip dalam dewan..
 khemah kat tepi dewan..
 penunjuk jalan..
 ni lah winter concept..vendor kalau tak silap Hana Zakaria kan sue?
nmpk kan kewinterannya..
 pastu sue ajak naik stage renjis dia..tak reti lah renjis2..salam peluk ja..hahaha
 ni amik gmbq camni ja..hahah gmbr proper takdak sebab kalut nak balik!
ni lah doorgift!
simple ja..macam2 ada...yang macam2 tu tak dan amik gmbr habis masuk perut semua!!hihi

ni lah tak dak gambar wajib en.tunang dan saya bersama pengantin..
sebab pengantin sampai kul 2..kami nak balik Penang g...huhuh
apa-apa pon..tahniah and selamat pengantin baru untuk Sue and Idz!!

nota kaki:kalau nak pergi Melaka, sila lah booking hotel awal2..kitoang tak dapt hotel pon masa tu sebab SEMUA hotel kat Melaka penuh!sekian..




6 comments:

anaztasias nora aira said...

penunjuk jalan yang bagus. nora suka la wishing tree tu ehehhe :)

~ NANA ~ said...

omg baju dia cantek bangat!

K.I.N.A said...

nora mesti suka bila ada purple..:P

veesakura said...

baju die memang vogue la! heart the dress

~ mizzAmy ~ said...

siap naik beca tuh. syokkknyaa... and the cake is soooooo cantik. hiksss, besar pulak tu.

Dhya said...

wedding saya....nak lagi sekali!!!!!
cik Q : sory eh potong line dulu....^_^