About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, June 18, 2011

Bridal boutique yang bagus~~

Nak habaq, bridal boutique yang saya tempah pelamin and baju tu bagus gila!
sebab apa, sebab baju stock baru sampai, and depa call tanya saya nak tukaq tak baju yang amik haritu (untuk post-wed dalam studio)..
saya pon, ha?boleh tukaq ka?
dia cakap boleh sebab stock baru sampai..and cantik-cantik..
for your info, diorang ni jenis renew stock every 3 months!
baju dari Indonesia (kebaya and traditional) and China (untuk gown)..

and dia bagitau lagi, baju saya siap hujung bulan 7!
aaaaa..nerbesnya!

sekarang ni tergedik-gedik nak p tengok baju...hihi
sok ingat lepas abang bertunang, nak p tengok ler baju ngn en.tunang bawak adik-adik..hihi
and boleh bayar lah skit lagi untuk servis yang bagus ini!hihi

gud nite!

nota kaki: next entri will be about durian?korang suka durian?

9 comments:

Miss Sunshine said...

bagus lah ade butik camtu... memang btul2 jg hati pelanggan barulah pelanggan bertambah ramai kan..

kisah aku said...

bestnye dpt yg sporting...lg2 rajin nk cll tnya nk tukar baju x...kan

kAseh Mir'Ha said...

j0in sni...j0m kte tkr2 link. =p

Q said...

Miss sunshine~serius terkejut hokey bleh plak macam tu..hihih

kisah aku~setuju sangat2!memang servis depa jaga lah...thums up!

Kaseh Mir'ha~dah!hai~~~hihi

anaztasias nora aira said...

untungnya dapat butik yang bagus :)

norinaomar said...

wah ok sangat sangatlah tu,gerenti berbaloi-baloi

http://noipunyablog.blogspot.com/2011/06/potong-rambut-secara-paksa.html

LisaLisut said...

bestnye Q takde mslh dgn butik..unlike me.huhu

amy fahmi said...

untungnye. kalau semua bridal pandai jaga hati customer tu kan bagus. :))

nida-razak said...

beruntung q dapat butik cam tu..bagus..xda risau sgt..