About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, June 30, 2011

B2B utara alert: Sponsored wedding cake!

Alhamdullillah...dah banyak dah belog, fb and macam-macam bisnes internet dari utara!
maju utara maju!hahaha

okeh, kali ni nak promote pasal kek kahwin dari Anna!
senang jer..tak payah nak buat entri ker apa ke..
upload gambar dengan kek..
pastu suruh orang LIKE!hihi


untuk maklumat lanjut, korang boleh KLIK SINI..

I am not a big fan of cake..tapi kalau letak gambar ni boleh?

too plain kan?

kalau ni yang ni?
 ada macam feeling-feeling deepavali tak?haha

atau yang ni?
sian kawanku..kahkahkah

hurm..sempat lagi ni nak amik gambar baru dengan cake!
4 bulan lagi ada nie!!!

gud luck!

nota kaki:sapa yang blogger utara nie?kalau buat FB group page, ader tak nak join?huhu

12 comments:

anaztasias nora aira said...

ala pantai timur xda ke !!!

farah aminuddin said...

gambar no 2 lawa. gambar no 3 happening! hehe

Q said...

Nora~apa yang tak ada?hihi contest ker?atau blogger b2b pantai timur?hihi

Farah~thanks!!!:D

A.N.A said...

Q:ana pn nk masuk geng b2b utara juga..hehehe..smlm dh ade blogger tag ana contest nie tp x de gmbar ngn kek,jd kena abaikan dulu la..hehehe..

Alia.A said...

i suke gmbr dgn kwn2 u. hehehe npk happening like farah said. hehehe. smpt lg g beli cake makan dgn family ramai2 and amek gmbr. hehehe. sedapnyeeee kek. aih. lapar dah pepagi ni.

LisaLisut said...

cntik new layout! sedap mata memandang.i tak minat cake gak.i cepat muak ;p

Q said...

A.N.A~Q dah tukar link ker B2B utara!!!ada geng lagi tak?hihi nanti kita wat gathering ker ..eceheceh sempat g nih amik gambar!

Alia.A~pepagi makan kek?biaq betoi!!hahaha sangat happening masa tu sebab tuan ruma tak ada..hihi

Lisa~i tru u..bleh camtu?hahah pening dah kaler2 ni...

lind said...

haa b2b utagha dah mai nii! hehe sila lah buat pages fb tuu

Q said...

lind~tukaq dah tempat link blogger!hihi duk kat bhgn utagha dah!:)

cik_azie said...

Q azie b2b utara gak tp bru jer wat blog ni.gthering???mcm best jer hehe

Anna said...

terima kasih q promote contest kitorang..Wah, cantik2 gambar ni, boleh lah join contest kami,.hehehehe... Kepada yang lain2, kalau rasa mcm gambar dengan kek susah sgt ke, ape kate gambar e-day??Ok jugak kann???stay tune lahkat blog kami, nanti kami buat entry khas untuk blog u pulak..hehehehe

cik_azie said...

Q cik azie dh join.. hehe