About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, May 30, 2011

My 28 & 29 May..banyak gila kenduri kot!

Malas nak cerita pnjang..layan gambar ja k?

28 May

One of the blogger...Thumbelina!
oN her nikah day kat loq staq..
tak dapat nak p wedding dia so p nikah dia ja..
simple and comey...:)
 suka sangat cadar dia...macam english style yang simple tu...
 style ja gantung kasut...hihi
 doorgift dalam bilik..
agak dia ni ambik pink sebab dia gila pink!

 kul 12 pengantin laki sampai...11.30 baru dia ni kalut nak pakai inai..hahha
 pastu kami pon tunggu lah inai dia kering...dia ni tak duk diam...sempoi!!
 pelamin...
 bunga tangan ni dia buat sendiri..kan She??
 debaq tunggu akad nikah...I kena duk luaq sebab tak leh masuk masjid..huhu
 sekali lafaz!sah!
 gambar wajib...hihihi

habis akad nikah kat loq staq p Balik Pulau plak...
memang dah lambat gila and pikiaq nak jumpa pengantin ja!
Alhamdulillah, jumpa tepi jalan depa dok syok photoshoot..hihi
 Natra...cantik kan??jeles gila!hahha
 NAtra and husband dia nama Lutfi...
samap cantik sama padan...
 tangkap gmbq tepi jalan ja ngn pengantin..tak p umah pon..hahah

pastu p plak kenduri kat Tabung Haji..
ni tak tau lah kenduri sapa...hahah
tapi sedara belah mommy belah nenek..
p ja lah dah alang2 kat area yang sama...

 dewan ni memnag cantik and kemas and pelamin pon cantik!!!

 depa duk bersila kot..tak dak kerusi pon...ada bantai2 ja...

 pastu depa display hantaran camni....menarik kan...

 the walkaway...

pastu ni plak 29 May...
my kawan baik dari sekolah rendah tunang...

 ni door gift...kelas sangat!!
 the petunang...

 the hantarans...

 my bestfriend Ain, mommy, the petunang and me!
 the mommy petunang merangkap my cikgu math dulu, mommy, the petunang and me!
 pastu p plak wedding my friend kat Chemor..kawan sekolah...Ika...
 my bestfriend Ain, mommy, me, pengatin baru...en.tunang..
 gambar wajib..
a few kawan sekolah yang hadir...

and thats all for my last weekend..
penat sepertimana penat nak type entri ni..
hahahah

nota kaki: dah ukur baju dan dah di warning oleh tukang jahit jangan bagi gemok badan!!tengs...t-T

9 comments:

~ NANA ~ said...

baju yg turquoise tu cantek la baju dia :)

tqahmisdar said...

mak aih byknye..hehe

Q said...

NANA~kan??masa tengok tu wow sangat!!!

tqahmisdar~tau takper..hahah

LisaLisut said...

kawan u yg 1st tu cantik. baju yg turqoise tu cantik wwoooooo.nkpinjammmm ;p

yg tunang tu pn lawaaaa.huahuahua.bestnye u mkn nasi kenduri byk2.i 2x je wiken lepas hehe

Q said...

lisa~pengantin sume cantik..hihihi tp mmg depa cantik..^_^

best mmg best..i diarhea ari ni...haha

K.I.N.A said...

wah..banyak gila...

Miss Sunshine said...

banyaknye kenduri... ^_^
bestkan jadi pengantin... pengantin mesti cantik...

nida-razak said...

wah...banyaknya majlis dalam satu hari u pegi... =)

Q said...

K.I.N.A~yup, utara selatan..

Miss Sunshine~nanti u jadi pengantin pon mesti santek!!!:D

Nida-razak~pergi dua hari ler..hihihi