About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, May 25, 2011

Hand bouquet: purple tulips and yellow!

Tak tau lah nape...teringin sangat bunga tangan tulip..
tapi tak sure ade ker tak kat Malaysia..haha
Purple for my side....

suka sebab design jatuh2 nie...
sebab I nak pakai gown, so rasa cam seswai jer..hahah


 yang ni nak dukung macam dukung anak tu....hihi

red rose or purple tulips?
know the answer right?;p

kalau pegang ngan pasu sekali boleh?senang nak letak kat mana2...hahha
*
*
*
*
*
*

and bunga tangan yellow untuk his side nanti....jatuh cinta sangat!!!

 korang rasa ada tak kat Malaysia cenggini??


 yang nie memang meruntun jiwa!!!

 simple jer tapi terang!!!

 I love orchids!!
(but dunno FMIL approved ker tak yang ni, sebabnya FMIL sayang gila orchid!!hahah)

menarik kan?buh lemon!!
I ingat nak request lah...wangi skit..hihihi and menambah selera!!
*
*
*
*
*


bestnya dapat deco macam ni...of course bunga tipu lah kan...

did I said I want fresh tulips?
not the fake one...
saper ader contact sila habaq na...

nota kaki: kalau I blogging dalam slang utara bulih dak?:p

12 comments:

LisaLisut said...

bulih aihhh!! cek suka!! heheh

i suka gmbr no.2 oh Q i suka tulips tu utk decor blik pgtn.where to get aa?yg artificial pn xpe lah.huhuhu

ni yg rs nk g Amsterdam ni ;p

e k i n ♥ y u s r i said...

yg 1st tue cantik

Q said...

lisa~tu lah, duk Penang ni dok ckp penang ja...hahha artificial punya ada lah Q tengok ritu kat kedai kat sini..memang cantik lah...hrg tak sure plak..huhuhu

no 2 tu buat akad nikah..hahha


Ekin~kan?pki ngn gown cantik kot..hihii

A.N.A said...

Q:boleh..pasai ape x boleh..cheq org sg.petani..hahaha..sgt suke bunga tgn kuning gmbr petama tu..sgt gojes..lala pn nk bunga tgn kuning masa reception belah lala..

Q said...

A.N.A~sat, ni buh nama Ana, tapi panggil lala..hat mana satu yang betui nie??hahaha go yellow go!!!hahah

~ NANA ~ said...

OMG semua cantek2....tp i plg suka pic no.2 tu coz i suka calla lily! hihi

KISaHKASiH said...

luv purple..cantik2...
yg deco tu pun cantik...

lind said...

rasa mcm nak makan semua bunga ni speseli kaler purple tu

Q said...

Nana~calla lily putih pon cantik!!!

Kisah kasih~kan?kreatif betoi depa ni...hihi

lind~Q nak mkn yang yellow sebab ada lemon!!hahah

choclairissa @ intan said...

semua cantik~~ i linked n follow u dear~

Q said...

hi Intan~thanks...:)

A.N.A said...

q:ana a.k.a lala...hahaha..22 nama leh pakai..hehehe..jgn penin2..