About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, May 20, 2011

Cemburu 7 8 15 hari!!

I cemburu tau tengok u olls u olls yang tinggal beberapa hari lagi nak kahwin..
mesti best kan??hahaha

sound childish..
but seriously jelesh nie...huhu
tengok kat tepi tu..lagi 160 hari lagi tau...
laaaaaammmmbat lagi..
sambil-samli tengok leh klik lah kat iklan tu yerk...hihi 

can't wait for my moment nak letak title post macam tu..
5 hari lagi nak kahwin...boleh gtu?
hahahah

nota kaki:super duper lazy...a few forms nak kena isi..dah lah takdak kaitan nagn form kahwin pon..:p
dalam mode jeles2 nie..taktau lah naper...:p

4 comments:

~ NANA ~ said...

hihihi...tak lme dh tu...time is runnimg soooo fast!

amy fahmi said...

x lame je da tu..x sabar eh. :p

i lg tkot nak dekat2. padahal lama lagi. hihi

K.I.N.A said...

hehe..cemburu tu mmg ada..takpe cemburu sihat?kah2..sabar ye..cayok2..

Miss Sunshine said...

uish... nak kahwin cepat2 ye...
Kite pun rase kalau boleh biarlah kahwin next week.. Tapi... bile fikir banyak lagi benda tak siap......... Waa... sempat ke nak buat within 186days lg... Cepatlah cuti! tak sabar nak balik semenanjung!