About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, March 9, 2011

W-day prep: Perfume!

Seperti yang sedia maklum, hanya tinggal 1 atau 2 item hantaran sahaja untuk saya dan en.Tunang..
kali ni nak cerita pasal perfume!!

actually, saya tak reti nak pilih-pilih perfume nie and my perfume so far semua en.Tunang yang belikan..
dari mula bercinta sampailah nak kahwin..mungkin lepas kahwin kot baru beli sendiri..
hahahha sebab beliau gila perfume..berbotol-botol perfume dier with all the sexy smell...^__^

Tapi untuk hantaran kali ni, FINALLY, I choose my own perfume...tapi biasalah, beliau lagi yang bayar..hihi
alkisahnya, terjatuh cinta kat perfume ni masa kat KLIA hari tu..
tengah kalu-kalut nak g masuk boarding tiba-tiba ada sales girl ni pas kan kertas perfume tu..
I just grab it and run..hahah and the bila smell, I was like...WAHHHHHH~~~~~
I Love it!!!Terus beritahu en.Tunang..hihi

so semalam masa beli barang hantaran beritahu beliau nak tengok perfume yang berkenan tu..
dier pon excited..sebab ni lah first time saya yang ajak beliau tengok perfume..selalu kena drag masuk kat tempat perfume tu..haha perfume yang dicari-cari tu adalah cap LANCOME...


so, saya cuba try test 3 perfume and I found it!!!
terus beli...and lagi best ingat kan mahal 3 4 ratus..
tapi 50ml cuma RM200 sahaja..
kemudian sales girl yang baik hati tu plak tanya, untuk hantaran ker?kalau hantaran baik amik this package...
RM145 untuk 30ml and hand lotion!
yeay!!saya pon amik yang package tu...senang dah balut cantik-cantik....en.Tunang yang terlebih-lebih gembira sebab saya jumpa perfume idaman...siap tanya lagi ader tak stock kalau nak beli asing-asing..hihi
and sebabkan ada bau perfume tu kat my hand, semalaman asyik cium tangan sendiri jer..hihi 
ni lah perfumenyer..hihi tengok tarikh perfume ni dah launch dari 2010 lagi kat Paris..
tapi kat Malaysia baru last 2 weeks tak silap..
orang tu katalah....:p


will be put on my dulang hantaran...7 bulan lagi nak kena tunggu!!

nota kaki: excited!

6 comments:

LittleSunshine said...

perfume tu akan diletakkan dlm kotak selama 7bln..comfom gerama je nk pakai..he3

~ mizzAmy ~ said...

kena pergi try bau nih. hehehe...

Q said...

Littlesunshine~sangat geranm..lepas tu belkang katil plak tu..hahhaa

~mizz amy~try bau and komen k??hihih

lovelyadibah said...

wah!!sama la kita Q..xsuka perfume gak:)bese2 jer..wow!best ea??menggoda tul la~

Q said...

Lovelyadibah~cuba p try bau tgk..hihi mmg best...sbb tak kuat sgt..

~ NANA ~ said...

wah awalnye beli...i lg 3 bulan satu habuk pon x beli lg...hihik