About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, March 20, 2011

Facial: after facial naik jerawat??

Nak tanya korang, 
is it good after facial naik jerawat?
As for me, I rasa memang tak ok lah..
meaning product tu tak seswai dengan kulit muka kita...
bayangkan kalau 2 3 hari nak kawen gatal p buat facial pastu naik jerawat omaigod camner???

But, some people said that naik jerawat after facial tu bagus, sebab buang toksin?
apakah?
sila lah bagi penjelasan sat kat saya budak tak reti ni..huhu

I had both experience facial naik jerawat and facial tak naik jerawat..
honestly I memang suka lah yang tak naik jerawat tu sebab rasa kulit sangat smooth..hihi
and perasan ler kejap kan untuk 2 3 hari..haha

nota kaki: I think EPO memang berkesan!!I love it!

9 comments:

kitakesitu said...

suratan atau kebetulan?aishh ape i merepek ni.hee myb pengaruh hormon kot..=)

Q said...

kitakesitu~maybe..tapi kalau dah setiap kali facial naik jerwat aper cer..hahahah

Dhya said...

cian qyla...xyah facial la...
sapu ver cocoa butter oil...sebelum tido...=)
hihihi...sue tag kamu untuk contest "senyum" tau...

kitakesitu said...

lor begitukah...aiyak.hee untuk andaian kedua,myb x sesuai ngn cleanser itu la jawabny

lind said...

tak pernah pergi facial. takot muka kena korek. eh takot jerawat kat muka ni kena korek..eh ye kee?

S.U.R.I.A. said...

VCo pun bagus gakk..sngt bestt.....jrwt + parut ilang!!!

Q said...

~sue~ tapi kena pergi jugak...hahah best!!:p qila pki bio oil sekarg nie...

~kitakesitu~ i pon rasa macam tu jugak..hihi tp yg sll duk buat nie mmg tak naik jerawat after facial..naik jerawat masa nak period ader lah..hihi

~lind~ kalau kulit sensitif better decide betui2...hihi tapi facial pon tak salah, sebab diorang bersihkan kulit kita betul2 especially kalau pakai mekap tu...cuba!!!hihi

~S.U.R.I.A~ mana nak cari????

S.U.R.I.A. said...

u can buy dgn saya..sngt murah rm39.90 ada 60 kapsul shj....2 in 1 dear...leh sapu n makan.
contact email la... nursuriatisulaiman@gmail.com

S.U.R.I.A. said...

xpun meh call suria 017-2195107