About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, March 18, 2011

W-day prep: hall done!!!


Discussion to get the best deal!!
My dad so far happy with the hall...
we already blocked the date..
deposit is on the way..:)


my dad is very curious about the room..
we made a visit..
and now I am very curious what are they thinking..
"berapa banyak duit yang terlebur ka??" hahaha

one thing done...next nak confirmkan pelamin dan baju!!
nervous nih....

7 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

wah...
hall kne book awl2...
nnti full plak...

sy wat kat umah je...
xyah nak book2 nie...
hehehe

Cik Puan Syafa said...

hotel seri malaysia ^__^ Syafa dudok situ juga mmg best.

LisaLisut said...

bestnye..

~ mizzAmy ~ said...

wah.. ni buat kat hotel ke dear?

Q said...

~ekin~rumah saya kecik ajer..sempit kalu buat di rumah..tapi buat kat rumah meriah!!!

~syafa~aah, insyaallah...harapnyer best sampai bila2..hihiih

~lisa~ best jugak tapi bnyk lagi bnd tak setel..hihi

~mizzAmy~dalam perancangan gitu lah..semoga semua berjalan dengan lancar..:) amiiinn

~ NANA ~ said...

nak kat dewan jugak tp my mom takmo sbb katanya susah nak berehat :(

Q said...

~NANA~mungkin pandangan orang tua tak sama...for me lepas majlis my mom tak pyh dah sibuk2 nak kemas rumah..hihi kat rumah meriah and ur mom selesa kot nak berehat di rumah sendiri...:)