About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, February 16, 2011

Wedding Blogger: Syafa

Lambat review sebab baru jumpa kabel kamera..
kamera ni kamera lama..
gmbr tak berapa clear okeh?
sangat heart dengan pelamin..
and Puan Syafa cumil...:)

Juadah yang disediakan...ada ulam-ulam...and sambal belacan!!!sedaaap!!

doorgift..simple and nice...dapat masa masuk dewan..

centerpiece untuk guest table..simple jer...cute mcm Puan Syafa...hihi

cantik kan??kerawang-kerawang tu...

ni gambar zoom...

tempat kek and kek..hihi simple jer...tak berani nak amik gmbr close up..hahah sebab masa tu tak ada orang kang ada jugak yang kejar..

Pengantin samapi penuh dengan adat....memang mcm Raja lah..

ni lah ketua hulubalang..Syafa, I nak no contact beliau and the team boleh??

tengah tengok silat..sebelum silat start diorang kena mintak permission raja sehari...kagum!!!


the silat...

comel kan mereka??dan cantik dan bunga tangan tu WOW!!!

betul tak macam pasangan diraja kan??dengan payung kuning tu...hihi

Pengantin atas pelamin..masa ni nak balik dah,,,

macam artis sudah..hihi

tulis kat guest book..hihih masa balik baru tulis..
PEACE!!

isi kandungan kotak doorgift..macam2!!!!teruja..btw tengok notebook tuh...cumil..hihi

Puan Syafa, congrats!!sorry tak dapt tunggu lama sebab ada next wedding di Baling...and you look so gorjes!!Cantik sgt...nak tegur takut..hihihi 

who's next northern B2B??


8 comments:

Cik Puan Syafa said...

waaah tenkiu darling! sudi datang majlis Syafa.
cheq share kt blog ye ^__^

~ mizzAmy ~ said...

cantik lah kerawang2 yg kat belakang tuh. tak pernah tgk lagi pelamin camnih.

A W E E N N Y E said...

comel puan Syafa dah sekarang nih..next?? kamula yezaaaaaaaaa

MiEzA said...

bestnye wedding syafa..
x sempat nk g.. ade knduri di perlis ms tu n keje mlm..

Q said...

Cik Puan Syafa~sila2..thanks yer..and u look gorjes sgt!!

mizzamy~ kan??lain kan..masa mula2 masuk and tengok mmg wow!!

Aweenn~~sikecil dulu and thumbelina...hihi

mieza~tak apa, kenduri Q ader lagi..nnt mai okeh?

iedayah said...

cntik panel kerawang2 2..=)Jauh..xdpt g..uwaaa..

Bidasari said...

Comelnya syafa.... patut laa lama nk kluar n3 hihihi...

lovelyadibah said...

wah!!nice la wedding puan syafa!:)hehe~

hi Q,kita link awak tau!:)