About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, February 19, 2011

Photo Guestbook!!

Okeh..tak pernah dengar ader photoguestbook..
meaning ader orang jaga amik gambar guest yang datang and then tolong buh kat dlm gueat book tuh..
pernah dengar??hahahaha

something like this kot..

kalaulah polaroid filem tu murah...
I buat gini jer..hahah


yang tau ader lah yang canggih-canggih tu anak-anak jutawan kawen yang ader komputer tu klik sendir amik gambar..
thanks to my friend Sue sebab bagi info..
menarik jugak idea nie..
kalau ader bajet lebih boleh lah usha-usha link nie..
ader pakej yang disediakan kat bahagian Info..
happy browsing and choosing..
I tak dapt pape pon promote nie...
just nak share dengan B2B..
bak kata Miss Butterfly (miss lagi ker??hihii) , sharing is sexy..
saya betul-betul tak rajin nak DIY...
haih...

amik link nih!

4 comments:

Dhya said...

hihihihi..
good entry qyla...^_^

i.b.t.i.s.a.m~ said...

waa~ besh gak.....

malynd_anggun said...

betol2...
nice idea..
anyway, i'm new here :)
folo n link u k?? tq!!

kitakesitu said...

menarik =)

JOM BACA ENTRY TERBARU: WEDDING SIGNAGE"