About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, January 15, 2011

W-day prep: dress untuk majlis!

Beberapa design idaman..
amik semua dari Google dan Wedding Inspirasi..
dah jumpa akak tailor..
hihihihi
akan diubah suai mengikut kesesuaian pengantin bertudung..:)

 simple and elegant...cam leh buat baju kerja jer tops tu pas kawen..hihihi
 Kan sekarang trend bunga 2D tu or 3D tu..hihiih
gabungan veil and dress sangat menawan..
 vintage style..
 omaigod...this one mmg sgt heart..kalau buat kat hotel cantik lah pakai turun dari tangga mcm princess..hihih
 love the layer!!
 simple and classy...
 love the color combination..
 kalau buat wedding malam and menari ngn husband cantik lah..berangan lah..haha
 combination traditional and modern..
 so vintage and princess like!!
Suka design belah tepi nie...hihi

kesimpulan, semua wedding gown cantik..
tak tahu nak pilih yang mana...
I am not going to do exactly lah macam gambar kat atas, but will do mix and match untuk sesuaikan dengan keadaan...
kalau buat dekat rumah tak kan nak pakai gown meleret-leret 7-8 meter kan??
hahahha

nota kaki: masih mencari veil..hmmm

3 comments:

miss Z said...

hye dear! tengok wedding gowns boleh wat kite rambang mate. haha. btw, I da link n followed u dear! =)

Q said...

miss Z~ memang..pastu pening sorang2..haha tq!

LittleSunshine said...

betul2..

kalau boleh semua kita nk..he3..

liza dh link