About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, January 15, 2011

Darah manis: Dicium!!!

Semalam selepas abes lunch hour yang panjang tu, eceh mcm ler student ader lunch hour kan
I've been kissed again!!!!
T_T
hohohoho bukan saya okeh, kereta kesayangan okeh untuk kalai yang ke-4..hahahah
Alhamdulillah, pemandu dan penumpang tidak tercedera cuma kereta jer bontotnya luka sedikit..
setelah cedera depan, kanan dan kiri, akhirnya tibalah waktu kereta kesayangan masuk spital selama seminggu T_T....
masuk private spital plak tu!!!
jadi terbang ler duit persiapan kawen...huhu
sedey giler!!!
tapi risau jugak kalau tak hantar kereta nanti jadi lagi teruk kalau dibiarkan lama kan?

actually en.tunang pon kena langgar jugak hari tu..
he drove my car and suddenly ader motot langgar dia..
and yesterday as my turn...kena langgar ngan keta lain..
I think both of us kena pi mandi bunga nie..haha..
hopefully, pas keluar hospital jangan lah keretaku dilanggar lagi..
sian dia tau...

nota kaki: tak boleh lagi letak counting days!huhuhu

2 comments:

ainnazari said...

dear, kena bt extra precaution la mcm ni...take care n more careful yea...

Q said...

Ain: itulah pasal..letih sudah..hahah