About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, December 17, 2010

Pre-Wed

Alhamdulillah,
kami dapat offer yang menarik untuk pre-wed..
and the best thing is we're the first couple they want to shoot..
kira as percubaan la..
but don't care..
we planned for some photos for pre-wed but got offer to make a VIDEO!!!
the price unbelievable cheap because first try kan..hihi
now, busy setting the date for the shooting day and the story line..
really hope the shooting will be doing on our 5th year anniversary!

*BIG SMILE*


nota kaki: baru sedar I am so lemah in nego!
demit!

9 comments:

si kecil said...

how cheap? hehehe..

Q said...

Si kecil: very cheap..maybe Free..hahahha sbb kitorang dijadikan percubaan..;) btw, nnt nak pegi kenduri u..She told me umah u and her very dekat...;)

CikSyafa said...

waaaaah best nih...cheap byk tak?
bole gak nak try..
can i have his/her contact no pls ^__^

iedayah said...

wa ini sudah untung q...rejeki2

LisaLisut said...

Q.i pun lemah bab nego2 ni.tak reti nk manis mulut.hiks...lucky u.takpe babe,wpun org tu 1st try tapi mana tau dia come up dgn good result kan.tak mst big name tu terer kan..hihi

Q said...

Cik Syafa- tak boleh lagi sebab diorang baru nak buka bisnes..hahah bukan I kedekut tau..huhuhuhu ni pon sebab member2..tu yang dapat special offer tu...

Iedaya~ alhamdulillah..terkejut and happy...;)

Lisa~ tu lah, i kena trust kat diorang..:) takper, kita belajar lagi nego!

ainnazari said...

wah,rezeki u la mcm tu...nnt gmabr pre-wedd blh ltk kat meja guestbook...hehehe

si kecil said...

ofcourse laaa u can come!!!!! tolong kidnap she skali. dia mungkin xdpt keluar. huhu..

Cik Belle said...

wah, rezeki kan! =)