About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Sunday, December 26, 2010

Mom's wedding gown!!

Sungguh tak sangka my mum sebenarnya beli wedding gown dia!!
baru tau masa lunch tengahari tadi masa tengok NONA..
ader segmen ape ntah yang tunjuk pasangan yang dah lama kawin anak dah besar-besar and of course lah somebody kan...
she showed her wedding dress and gown yang disimpan kat dalam peti macam ni..

macam unik jer ader peti segala simpan baju kawen kan?
must have nie bila dah ada umah sendiri..
hihihi 

will upload moms wedding gown after digging up her old closet next week!!
tadi terlupa!!
really want to do something with that old gown..
pre-wed costume perhaps??

nota kaki: Insyaallah will go to Korea for 10 days fully support!!what a wonderful student life!!:D

3 comments:

iedayah said...

wa..ok gk tu pki tuk pre wedd dear..

Q said...

Iedayah- tu lah, tp old fashion..gown plak tu..hahaha will think later...alter skit ka..tak pon buat baju kawin i terus..jimat..hhahaha

cik belle- dunno why your comment tak appear, tapi mmg rezeki..:)

R-YuzSha said...

wow... that is so sweet... All the best dear..