About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, December 13, 2010

Mommy vs me : face skin care!

Mommy is beautiful..
she always be beautiful..
But now, she looks mooooooreeeeeeee beautiful when she apply this 

and she insisted me to buy her this product..don't mind at all..
What I do mind is, who is the bride to be here??hahahah
she worried about her skin more than I am..
Now, she is shining like a star..

Maybe I should try the same product too..
You know what they told you about genetics?
If it works for my mum, maybe it'll work on me..
will try with trial package first..
the set itself is so expensive!

nota kaki: masih mencari produk penjagaan kulit yang sesuai...sigh...

6 comments:

LisaLisut said...

i pun pakai cream simply siti ni.tiub yg 35ml tu smpai skrg tak abis2 sbb i pakai secoet je tiap kali kuar.ringan.bau pun tak kuat sgt.overall i mmg serasi je dgn SS ni :)

LisaLisut said...

eh i dh komen ke blum ek?sbb td dh submit tp tetiba ilang. just wanna say i pengguna SS jugak.okay je stkt ni.ringan je kat muka and bau sedap.pakai smpai skrg tak habis2 dr may aritu i beli.hihi

Miss Maira said...

hi Q! =) i sekarg ni pun masih tercari2 produk yg sesuai.. how much eh set siti tu? mhl eh?

Q said...

Lisa~~u komen dua kali..hihihi bgslah kalau serasi, kulit u pon cerah..hihih i nyer kulit kaler coklat..hahahha

Miss Maira~~hai...yg untuk trial pek tu rm10++ jer..tp set besar tu facial wash jer rm40++..T_T

ElyaElmo said...

elya pakai lip gloss die jeee....skin care tak berani..cuz mukee sensitif:(

Q said...

Elya, ok tak lip gloss nyer??mummy ckp muka jadi sejuk pas pakai produk tu and so far kulit mummy tak menggelupas pon...trial pakej RM10!