About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Saturday, October 23, 2010

W-day prep: Theme color decided!!

Alhamdulillah..
akhirnya basic untuk start membeli barang persiapan dah pon decide..
THEME COLOR
penting sangat-sangat..
kalau takdak theme jadi theme caca merba pon cantik jugak kan?
well, theme ni untuk jadi guide ajer untuk mengikut dream wedding kita...
not compulsory but very important to make ur live easier on the preparation..

the lucky color are


untuk kedua-dua belah pihak..
saper amik kaler mana nanti ler bgtau...
surprise gtu..
tapi mix colour masih tercari-cari...

oh yer, en.tunang ni tetap pendirian..
once main colour dah decide,cannot be change..
-_______________-
and masa pening-pening nak pilih kaler and tanya pendapat beliau, dia cuma jawab,

"yang penting kaler tu sesuai untuk kulit I yer.."
abeh kulit I????
lelaki....

nota kaki: teruja..tiket dah beli untuk pergi bershopping barang kawen tahun hadapan...weeee!!!!

4 comments:

BUNGA said...

salam ziarah..
saya bw..

semoga semua urusan dipermudahkan dan bahagia hingga ke syurga :)

Q said...

thanks bunga..

Said Saiful Fazli said...

blogwalking~~ hehehe~ boleh kan?

anaztasias einz said...

waaah ada unsur purple. i likeeeee hehe =)