About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Friday, August 6, 2010

Informative but...

Stress kot tengok blog-blog butik nie...
semua nya CANTIK-CANTIK!!!!
walaupon majlis lambaaaaatttttt lagi..
but still...
ok seriously I dunno what to say..
hahahaha

I am browsing like I always do everyday but now it is so stressful..
the design keep changing the color the flower the dress the theme almost everything!!!
yerlah, tak kan nak sama plak kan setiap butik T_T..
and each pengantin mesti lah nak ada personal touch sendiri..kan??

seriously I think sometimes less choice is wayyyyyy better...
tapi kang limited sangat plak..
sorry for the nonsense entry maybe because it just hit me that I am getting married..pfft!!

one thing is certain, I want my nikah day outdoor...keep praying hard!!!:D

nota kaki: mummy dah setuju!!!yeay!!


5 comments:

Nora a.k.a Aira said...

keep praying.. Ameeen =)

mysarah said...

outdoor means u nak nikah dlm rumah yer?

i dulu kan before tetap tarikh pown berangan nak macam2. but then when everything dah ok, i plak yg pening sebab tak semestinya apa kita nak tu dapat. everything should be in the budget ;)

Sya Sakura said...

bestnye dapat buat nikah outdoor!! Jelesnye dkt awkk!! hehe :)
My parents awal2 lg dah tolak cadangan tu tanpa belas kasihan.. hehe..

Q said...

Nora~ amiiiiiiiiinnnnn

Mysarah~ nikah jauh dari umah..hihihi tu lah, mmg ader budget..kita merancang ajer Tuhan yang menentukan kan...teehee

Sya sakura~ masih dalam perancangan..tapi mummy dah agreed..tu yg lagi bersemangat tuh..hihihi

A W E E N N Y E said...

all the best!!!