About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, August 3, 2010

Romantik itu bila...

Beliau mengesat air mata saya sambil mengomel air mata itu telah merosakkan mekap saya..
walaupon pada hakikatnya saya tidak pakai mekap pon masa kejadian berlangsung

as for me, it is the romantic moment..because he made me forgot the reason why I am crying and make me laugh with all his doesn't-make-sense-talk..

Beliau tidak kisah jika saya pakai tudung terbalik and bersegi 8 sekali pon (kalau pakai selendang and tudung bawal terutamanya) sebab itu bukan ukuran kecantikan saya padanya..

what he see is only my face, and not my tudung or make up..he accept me the way I am..

and I think it is so cute of him!!!


nota kaki; tak perlu sesen pon untuk menghargai dan dihargai...kan??itulah cinta...;)

9 comments:

Nora a.k.a Aira said...

cinta itu unik =)

Q said...

indeed its true!!!:) wat lah post romantik itu bila....hihihi

amElyn said...

dear, ive been there...
exactly the same as yours.
rasa terharu sangat.rasa nak sambung nanges sebab before tu gaduh2 manja..
ishh3.i love that moment! =)
have to appreciate more kan? life is short..

mysarah said...

so sweet. cantik itu subjektif la dear. i selalu pegang kata2 tu ;)

missbutterfly said...

comelss!!

A W E E N N Y E said...

romantik bila kami selalu lawan kentut..hehe..
sweet cerita kamu

Sya Sakura said...

a'ah, sgt romantik.. :)

Btw, i follow ur blog eh. Boleh kan? heheh..

Q said...

Amelyn~betul2...dengar dier ngomel cam comel jer..kalau gaduh tu terus gelak jer..hahahha yup, kita kena appreciate orangyang sygkan kita..:)

mysarah~sangat subjektif..semua orang mesti ader pendapat lain2..yang gado hari2 pon cakap cinta jugak T_T


miss butterfly~ tq!!!hihi

Aween~best giler!!!hahaha memang romantik and unik giler!!!hihihi

sya sakura~sila2..and tq!!

erin said...

q hehe..bagus2 buat jugak eh post ni..i suke