About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, August 11, 2010

Ilham Ramadhan

Before my dad sakit, kitorang tengok NONA kat tv3..
kan ader part kahwin-kahwin tu..
malu ok tengok dengan daddy coz I am not that open to daddy..
ngan mummy selamba and tak malu jer..hahha
eeeeeeeehhhhh, korang pon sama kan??:p

bila tengok part-part kawen tu ntah macam mana mulut ni tiba-tiba melontarkan soalan yang tak dijangka..
out of my control...

"nanti door gift nak bg apa ek masa majlis?" I asked innocently tapi dalam hati malu Allah jer tau..T_T
"bg buah kurma lah"..my dad answered..spontaneously..
"ok, bagus jugak.." I jawab balik terus setuju hahaha

lega..one problem solved..kurma kan bagus untuk kesihatan..
and kilang Yusoff Taiyob tu ader kat Penang nie..
tak payah pening-pening dah..
bekas nak bubuh will be something like this kot..tak confirm lagi..sebab lambat lagi kan..mana tau design and pattern lain keluar..
tapi nak cari yang cumil2 ajer...saper pernah nampak?
saper tau harga?

and

korang rasa baper jenis kurma nak letak??


SELAMAT BERPUASA SEMUA BERSAMA TUNANG OR SUAMI AND FAMILY TERSAYANG
TAK LUPA JUGA BERSAMA SAUDARA MARA DAN SAHABAT-SAHABAT..!!

SEMOGA RAMADHAN KALI INI LEBIH BERMAKNA UNTUK KITA SEMUA..:)

nota kaki: daddy is getting better..cuma sakit perut waktu pagi and lewat mlm..sekarang dah boleh jalan and kerap ke toilet sebab ubat dah mula beri tindak balas..Alhamduillah..terima kasih pada semua yang memberi nasihat dan mendoakan..selingan, I like red china dates...:) kalau tak silap ler namanya...

5 comments:

mysarah said...

wah bagus. i nak jugak kurma tu yer! ;D

Nora a.k.a Aira said...

good idea la ! tgk kandunga bekas dan saiz kurma la ~ maybe 5 =)

Q said...

mysarah- boleh, nnt dtg tau!!:)

nora- tu lah, tgh pk 4 atau 5...hihihi

masmOna said...

selamat berpuasa dear =) btw, i've linked u.

Q said...

hi masmona_selamat berpuasa too!!i've linked u back!!:)