About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, June 28, 2010

E-dress #3

I have been thinking on sharing how I got the idea on my dress..
lets the pic do the talking...:)
and really hope that it'll help others on getting ideas too...

sharing is caring...:)


I got the idea from NONA magazine showed by kak Nida the alter..hihihi 
I fall in love with this dress...seriously gorjes..tapi of course ler tak kan nak pki cenggini unutk tunang..
so, inspired by the design Melinda Looi, I pon amik skit jer idea untuk bagi kelainan untuk my dress..bahagian belah tepi tu..

so, from this plain dress...(excuse the color please and the background, this is my sister's dress)

and turn out to be like this..


malangnya, saya tiada gambar yang lebih jelas for my dress..huhuhuh hanya ini jer yang ada yang nak tunjuk belahan tepi tu..

so for b2b ka f2b ka, getting wild with idea..make some difference..good luck!!!

Terfikir jugak nak bagi sewa baju and selendang..anyone interested??hoho

7 comments:

A W E E N N Y E said...

i also like this dress so much

Q said...

which dress??hahahah

ElyaElmo said...

kiter tk sama size pulak dear...he3

Q said...

u size pe elya?

♥♥ eija ♥♥ said...

cantik dress awak :)

i dah link u, share info yea :)

amElyn said...

eh yang, santekknya that white dress!!
berkenan gila.is it yours??
hehe.ada buat sewa tak?? boleh i try.
im following u dear btw~
mai la singgah my blog, kita share wed prep sama2 yah!
kumakikaeamelyn@blogspot.com
kip in touch dear!! xx

Q said...

Hi amelyn, thanks!!!
tapi dress tu warna light purple lah...bukan white..hihih
baju tu adik i punyer size S..
nak bg sewa i kena tanya dier...hihihi

I've linked u and follow u too!!!
sharing is caring!!!
:)