About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Monday, April 7, 2014

Tips pilih ejen/takaful advisor

Ha..entri ni mostly entri copy paste..haha dari sini motivatorhasbah.blogspot.com. Kawan ejen dari Seremban. Kot2 sapa yang nak ejen dekat kan?silalah contact beliau..rezeki Allah itu luas, jadi saya share jer lah :)

1. Cari yang glemer macam ni hahahaha :p
ada review di blog my client jugak

2. Yang berkaliber/dedikasi (ada banyak awards)..
Awards mean sales banyak..sales banyak mean ramai clients, ramai clients mean bertanggungjawab dan boleh dipercayai Insyaallah :p giler tak malu kan??hahaha
award Top agent last year..




3.Advisor Bumiputra
Dah banyak dalam industri ni..nk yang berkualiti boleh cari ciri2 kat atas tu dulu..
kalau boleh jgn men ambil dan tak kenal ejen..kena kenal ok?

4. Berpengetahuan luas dalam takaful dan sentiasa menambah pengetahuan. 
ha seperti entri-entri yang saya karang..hahahahha

ok sekian sesi promote diri. ya Allah first time gini ok??
But kena market diri sendiri untuk terus maju dan membantu orang lain :)

Aqilah
013-5915586
Great Eastern Takaful


1 comment:

DYatie said...

Good Job Darl!!!
Glam uols baju!!!!

Tahniah lagi sekali Qyla Aqilah.
Nama glam uols. Hehehehe.

Semoga terus berjaya.
Semoga Allah permudahkan urusan mu.

XOXO.