About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Wednesday, June 5, 2013

the waiting period

So, i think ni entri yang keberapa ntah pasal waiting period ni..hihi waiting period ni memang ler penuh debaran dah macam nak kahwen pulak..

Last week masa delivered polisi cerita lah skit waiting period ni and my customer surprised, padahal dah cerita haritu..so my tanggungjawab la remind dia and dia macam no wonder u buat my polisi cepat giler..yer, sebab waiting period tu..sehari pon can make a very big difference..apa ntah lagi sebulan ker aetahun ker..hihi

Waiting period ni takdak kaitan dengan umur..just once polisi inforce waiting period terus start. Kalau emergency cases, tal ada waiting period..memang rider yang kita amik efek serta merta. Klau demam 30 hari, klau sakit kritikal 120 hari. Yang 120 hari ni la risau sikit.

For now, customer yang signed bulan 12 and 1, Alhamdulillah, waiting period diorang dah habis. But hope all my customer sentiasa sihat sejahtera hendaknya...Amiiiin...

Mood update pg2 tengah tunggu pejabat pos buka....

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 comment:

Zuraidah Butang said...

tau2...sy hari tu pun naseb baik dah lepas 120 hari baru masuk spital hehe