About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, June 4, 2013

Senang nak cerita

As usual, now my yearly routine, 2 bulan sekali turun KL..hehe client ramai jugak kat sana..and menunaikan tanggungjawab servis them la..cek apa yang patut, ada yang tak paham nak tanya depan-depan ka and selalunya berkongsi cerita..

Kadang-kadang, kita as a client, kita tak tau nak tanya apa kan..kalau macam tu, just build realtionship with ur agent..make urself comfortable around ur agent..sebab, agent ni suka bercerita..hihih
from there, tak payah susah pikir nak tanya apa, laju jer agent bercerita...dari cerita, korang leh tanya soalan ok?dari situ, u'll know some info and can increased knowledge as well..


with Dayang at Mydin Ipoh...delivered policies..with little Arissa yang tak duk diam..hihi she's so cute..dalam gambar nampak tinggi, bila jumpa cenonet jer..hahah Thank u Dayang :) 

1 comment:

D Yatie said...

Hihihi. Laju jer kan bercakap. Jumpa lak client macam mak arissa. Laju jugak la nyembang. Haha. Thanks jugak Qila. Anak ai tu memang. Huhu. Tak gheti dok diam. Haha.