About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Thursday, May 23, 2013

emak kot

I geram betui la..last week adalah kat melodi pasal kes derhaka mak ni kan..ada pulak orang pendek akal update status yang maksudnya, 'kepada anak lelaki, jangan derhaka kat mak, syurga di bawah tapak kaki ibu, dan kepada ibu-ibu diluar sana  janganlah guna kuasa syurga nak menjatuhkan anak laki' .. hmmmm.. and i was like wth!!

There must be a reason why Allah letak tinggi darjat seorang ibu. Sedih betui. Just tengok gambar kat atas tu, even i amik dr 9gag pun, meaning some people would do anything to get their mother back. Yang ada mak pulak, buat lah kurang hajar. Yang tak ada mak, ada mak mentua hargai lah mak mentua kita. Sebab kalau mak mentua tak ada, tak der lah jodoh kita sekarang. Kan?

Emo.

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 comment:

hayati hashim said...

betoi.. masa ada ni buat la endah x endah.. sok mak dah xde, rasakan! mak x sihat pn kita ras dunia dh terbalik... haih la.. dunia!