About

Daisypath Anniversary tickers

Followers

Tuesday, May 28, 2013

bekal

Husband korang suka bawak bekal?my husband sukaaaa sangat bawak bekal and too bad his wife ni lazy sangat nak bangun sediakan bekal..hahah but, selalu dia akan btau awal-awal sebelum tdoq esok pagi nak bekal..so by the time dia tgh mandi tu i bangun solat siapkan bekal..normally panaskan jer lauk malam tadi and nasi...sebab kitorang sll masak malam..kalau lauk tenghari tu idak ler dibekalkan..ada my friend komplen husband dia malu nak bawak bekal..hahaha hows yours??? Bekal harini karipap and mee goreng..hihi

Info;tahukah anda sebenarnya menyimpan dalam takaful salah satu cara menyimpan bekalan akhirat. Ini kerana, duit claimed semua tu adalah dana terkumpul dari semua polisi holder. Kalau seorang claimed anda menyumbang rm1 pon dh dapat pahala..kalau setiap hari orang claimed??haaaaa..boleh tak terkira pahala tu..hihi

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments:

LisaLisut said...

husband i ske bwk bekal. xmalu pn..tp too bad his wife ni xsll bgn pg buta nk buat bekal dia.huhu. balik2 biskut kering n air 3in1.weekend je i try msk bfast..

Qyla Aqilah said...

sama lah kita Lisa, but kalau dia request and kejut i buat...bahahaha